Wie zijn wij?

Steunpunt Bergen op Zoom is ontstaan uit een groep bestuurders en vrijwilligers, die het beu zijn om stilzwijgend toe te zien, dat de gemeente Bergen op Zoom steeds verder de afgrond in dreigt te gaan. Een nieuwe politieke vereniging, die zich sterk gaat maken voor de belangen en noden van onze inwoners. Door het nemen van een evenwichtig pakket maatregelen, waarbij niet steeds de ouderen opnieuw en zwaarder dan de anderen worden getroffen en waarbij de zwakste schouders worden ontzien, zullen wij dit kunnen realiseren.

Al jarenlang wordt er in Bergen op Zoom een afbraakpolitiek bedreven op alle vlakken van de Bergse bevolking. 

De kans, dat we nu aan de verkiezingen mee kunnen gaan doen, pakken we dan ook met beiden handen aan, want niets zal ons tegen kunnen houden en wie weet schuilt er in een klein hoekje ergens een mirakel!!

Ook wij delen de zorgen, die heel veel mensen hebben, zoals de zorg om onze werkgelegenheid, het oplossen van de zorgcrisis, onze cultuur, zorg om de afstand tussen bestuurders en burgers en zorg om de vastgelopen overheid.

Wanneer wij zien, dat de leefbaarheid van onze dorpen en steden steeds meer onder druk komen te staan, dan willen en moeten wij ingrijpen.

Wanneer wij zien, dat de belangrijkste hervormingen worden tegengehouden door partijpolitieke spelletjes, dan kookt ons bloed en willen wij het uitschreeuwen.

Als goed Bergenaar geloven wij in mirakels en met ons voortreffelijk gemotiveerd team staan wij er voor klaar en willen we onze verantwoordelijkheid pakken.

Dames en heren, Bergenaren, al jaren is er u van alles beloofd door dit Gemeentebestuur, maar onze schuld is er alleen maar groter van geworden. Verkeerde beslissingen en onnodige uitgaven, ter bevrediging van de prestige van het Gemeentebestuur zijn hiervan de oorzaak. Er staat een uitdagende taak op ons te wachten, om Steunpunt Bergen op Zoom voor dit karwei klaar te stomen en dat vergt veel werk, maar………….

Wij geloven er in en wij gaan er voor!!!

U ook???

 Want met uw steun staan we strakjes sterk en 

dan gaan we samen met u deze uitdaging aan gaan!